We gaan beginnen! Eerste paal op 12 november

Deze week klonk het geluid van de heistelling in Hoornaar. Daarmee zijn de bouwwerkzaamheden echt begonnen. Op 12 november wordt dit bijzondere moment gevierd met de betrokkenen, middels het slaan van de ‘eerste’ paal. Het Kontakt schreef er vandaag het volgende over:

Op de kruising van de Lage Giessen met de Groeneweg in Hoornaar wordt op dinsdag 12 november de eerste paal geslagen voor het woningbouwproject van negentien woningen.

Een deel van deze woningbouw is georganiseerd via een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Het project omvat de bouw van 10 appartementen en 5 eengezinswoningen voor de CPO-vereniging en 4 sociale huurwoningen voor KleurrijkWonen. Wethouder Arco Bikker van de gemeente Molenlanden zal de eerste paal slaan om de start van de bouw te markeren.

Er zijn vanaf 16.00 uur speeches van CPO-voorzitter Maurits Boom, Gerard van Brakel (KleurrijkWonen) en wethouder Arco Bikker, waarna om 16.20 uur de eerste paal geslagen wordt.

Bron: https://www.hetkontakt.nl/regio/alblasserwaard/algemeen/214281/eerste-paal-voor-negentien-woningen-op-kruising-hoornaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s